Free shipping to the Netherlands & Belgium on all orders over € 75 – for other rates check shipping & returns

bestellen & verzenden

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen ruilen of retourneren, mits het product niet gedragen, ongewassen en niet beschadigd is en in de originele (onbeschadigde) verpakking zit.

Zodra wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening. Als we het product niet in de juiste conditie retour ontvangen, behouden we ons het recht om het aankoopbedrag niet terug te storten. Uiteraard nemen wij hier dan contact met u over op.

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?
Stuur een email naar service@dusq.nl met het ordernummer van je bestelling en wij zullen je verzoek behandelen.

Wat moet ik weten als ik met een creditcard wil betalen?
Het verzendadres moet identiek zijn aan het adres van de eigenaar van de creditcard. We kunnen helaas geen adreswijzigingen accepteren als je met een creditcard hebt betaald.

Wat moet ik weten als ik met PayPal wil betalen?
Het verzendadres moet identiek zijn aan het adres in de PayPal account. Dit is een veiligheidseis van PayPal. Als de adressen niet hetzelfde zijn, kan de order niet verzonden worden.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Nadat je je order hebt afgerond en de betaling is ontvangen, sturen wij een bevestigingsmail met je ordergegevens en zodra je pakket is verzonden, ontvang je een email met track&trace code om je pakket te gaan volgen.

Hoe lang duurt de verzending?
Alle bestellingen worden binnen één werkdag in ons magazijn verwerkt. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur (CET-tijdzone) worden geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen die geplaatst worden tijdens het weekend worden op maandagochtend verzonden. Alle bestellingen worden verzonden via pakketpost door PostNL, DPD, of DHL.

Wat zijn de levertijden?
Bestellingen binnen Nederland en België 1-2 dagen.

Bestellingen binnen Europa hebben een levertijd van ongeveer 2 dagen tot 1 werkweek. De meeste bestellingen buiten Europa hebben een levertijd van 14 dagen. Houd er echter rekening mee dat deze levertijd soms kan afwijken.

Wat zijn de verzendkosten?
Nederland: € 6 | Gratis voor bestellingen vanaf € 75
België: € 6 | Gratis voor bestellingen vanaf € 75
Europe 1: € 10 | Gratis voor bestellingen vanaf € 150
Europe 2: € 15 | Gratis voor bestellingen vanaf € 200
Europe 3: € 18 | Gratis voor bestellingen vanaf € 225
Switzerland: € 25 | Gratis voor bestellingen vanaf € 250
World: € 35 | Gratis voor bestellingen vanaf € 300

Europe 1: Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Liechtenstein, Luxemburg, Oostenrijk, Monaco, Verenigd Koninkrijk
Europe 2: Estland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechië, Zweden
Europe 3: Albanië, Andorra, Bosnië en Herzegovina, Canarische eilanden, Cyprus, Faroe eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Kosovo, Kroatië, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland.

Bijkomende kosten
Zorg ervoor dat je rekening houdt met eventuele douane- en importkosten en belastingen voordat je je bestelling plaatst. Ze zijn de verantwoordelijkheid van de klant en kunnen worden toegepast op bestellingen die naar landen buiten de EU worden verzonden.

nl_NLDutch